Dosare penale pentru doi comercianți din Bazarul Suceava care vindeau haine contrafăcute Puma, Adidas, Tommy Hilfiger și Karl Lagerfeld

Marți, 30 martie, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în baza planului de acţiune şi a unor informaţii existente la nivelul acestui serviciu, au acţionat pe raza Complexului Comercial Bazar din municipiul Suceava.

Polițiștii au constatat că Mariana Ț., de 34 de ani, din Suceava, oferea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar produse de îmbrăcăminte inscripţionate cu mărcile „Puma”, „Adidas” și „Tommy Hilfiger” fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse (bluze, pantaloni, tricouri) în valoare de 2.250 lei.

Totodată, Andrei M., de 34 de ani, din Suceava, oferea spre comercializare în Complexul Comercial Bazar produse de îmbrăcăminte inscripţionate cu marca „Karl Lagerfeld” fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 5.400 lei.

Persoanele au fost depistate în flagrant în timp ce ofereau spre comercializare produsele, cercetările au fost efectuate la faţa locului şi s-a procedat la ridicarea bunurilor în vederea examinării criminalistice, în cauză fiind întocmite dosare penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică” privind «mărcile şi indicaţiile geografice».

Niciun comentariu

Un produs Blogger.