Fără paturi libere în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Suceava, pentru a doua zi consecutiv

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava nu are paturi disponibile destinate pacienţilor cu COVID-19 în unitatea ATI, pentru a doua zi consecutiv, iar 45 de persoane sunt internate cu forme severe şi grave.

De asemenea, Spitalul Municipal Rădăuţi nu are paturi libere la ATI pentru patologia COVID-19, opt pacienţi fiind în stare gravă şi doi în stare critică.

Potrivit Instituţiei Prefectului Suceava, din totalul celor 510 pacienţi internaţi în SJU, 135 sunt diagnosticaţi cu COVID-19, alţi 38 pacienţi sunt în zona tampon şi 337 au alte afecţiuni non-COVID.

Dintre pacienţii infectaţi cu coronavirus internaţi în SJU Suceava, cinci prezintă forme uşoare, 85 prezintă forme medii ale bolii, 27 au forme severe, iar 18 cu forme grave sunt internaţi în secţia ATI, cinci ventilaţi non-invaziv şi cinci intubaţi.

SJU Suceava dispune, în prezent, de 349 paturi libere, dintre care 63 pentru pacienţi COVID-19. La ATI nu sunt disponibile paturi pentru pacienţi cu COVID-19 şi sunt 24 de ventilatoare libere, opt pentru pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internaţi 20 pacienţi cu COVID-19, dintre care opt cu forme grave, la Spitalul Municipal Vatra Dornei sunt internaţi 27 pacienţi, dintre care 12 cu forme grave, la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului sunt internaţi 13 pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, iar la Spitalul Boli Cronice Siret sunt şase pacienţi cu COVID-19.

În judeţul Suceava sunt 796 cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2 în evoluţie. Numărul total de persoane testate până în prezent este de 170.622, în ultimele 24 de ore fiind testate 385 de persoane.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.