Un bărbat din Ostra a fost depistat beat la volanul unei mașini, pe DN 17, la Vama

Duminică, 21 martie, în jurul orei 23.40, lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală Vama, aflați în executarea serviciului de patrulare în comuna Vama, au oprit pentru control un autoturism Audi care se deplasa pe raza comunei Vama, pe DN 17, direcția de mers Câmpulung Moldovenesc - Gura Humorului.

În urma legitimării conducătorului auto s-a stabilit că se numește Gheorghe P., de 29 de ani, domiciliat în comuna Ostra. Bărbatul a prezentat un permis de conducere valid. Totodată, au fost verificate și documentele autoturismului susmenționat, fără a fi constatate nereguli.

Întrucât, era incoerent în gesturi și limbaj, s-a procedat la testarea bărbatului cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,71 mg/l în aerul expirat.

Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde, după ce și-a exprimat acordul scris, i s-au recoltat două mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosarul penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.
Mai nouă Mai veche