FOTO Copii transportați agățați de mașină, în exterior, pe drumul de la școală spre casă, într-un sat din județul Suceava

Patru copii au făcut drumul de la școală spre casă agățați de o mașină, în exterior, în satul Buda din comuna Zvorîștea, județul Suceava.

Fotografii care suprind mașina în mers, cu cei patru copii agățați în exterior, au fost publicate pe un grup de Facebook și au stârnit furia internauților. 

„Astăzi, în jurul orei 13.00, la Zvorîștea, Buda. Domnul șofer a umplut mașina cu copii din fața școlii, inclusiv patru atârnați de mașină, conducând cu 60 km/ora, chiar peste. Cat de inconștient poate fi..?”, a scris utilizatorul care a publicat fotografiile. 

„Incredibil ce poate să-i ducă mintea pe unii! Cu siguranță nu făcea la fel dacă își ducea proprii copii”, a comentat un alt utilizator. 

În schimb, un alt utilizator îi ia apărarea șoferului: „Da nu spune nimeni „bravo lui” ca nu o lăsat copiii pe jos, că nu au cu ce merge? De ce nu întrebați unde e bus-ul pentru copii pus la dispoziție de primărie?”

Mai nouă Mai veche