Traian Andronachi a fost demis din funcția manager al Spitalului Rădăuți

Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Rădăuți a dispus, vineri, revocarea din funcție a managerului Traian Andronachi, aflat într-o stare conflictuală cu primarul PNL Bogdan Loghin.

Decizia a fost luată cu voturile a trei dintre cei cinci membri ai Consiliului de Administrație. Au votat pentru demitere cei doi reprezentanți ai Consiliului Local și reprezentantul primarului. S-au împotrivit reprezentanții DSP Suceava și ai angajaților spitalului. 

„Așa fiind, raportat la aceasta situatie, in primul rand vreau sa multumesc COLEGILOR mei de la spital,
pentru intreaga colaborare, pentru munca si efortul pe care l-ati facut, il faceti si il veti face. Pentru cei peste 4 ani pe care i-am petrecut impreuna si peste toate momemtele frumoase sau grele peste care am trecut, va mulțumesc!
Ramaneti sanatosi, Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va rog sa colaborati pentru binele comunitatii si al spitalului.
In al 2-lea rand vreau sa va mulțumesc voua, SOCIETATII CIVILE, pentru sprijinul si increderea pe care ati acordat-o colectivului spitalului municipal Radauti.
Fara voi, cei care ati sprijinit, nu am fi reusit sa trecem peste acele momente care pentru alte spitale au insemnat inchiderea pentru o perioada a activitatii.
In al 3-lea rand vreau sa multumesc colaboratorilor si oamenilor curajosi prin intermediul carora am reusit, in plina pandemie, sa demolam acoperisul, sa construim inca un etaj, sa schimbam lifturile si toate ferestrele spitalului, sa refacem fatada, fara sa inchidem activitatea vreunei sectii (si toate astea pt a nu pierde finantarea integrala a tuturor cheltuielilor cu acest proiect, obtinuta de la CNI), sa avem cele mai rapide rezultate la testele RT PCR si sa pastram ordinea necesara, prin prisma carora ne-am straduit sa oferim servicii de calitate.
In mod special as vrea sa mai multumesc inca odata colegilor pentru poate cea mai importanta recunoastere a rezultatelor obtinute de Spitalul din Radauti si anume, trecerea din categoria a 5-a de acreditare, in categoria a 3-a, acest rezultat fiind obtinut in timpul starii de urgenta!
E drept, tot timpul este loc de mai bine si imi pun nadejdea ca acest mai bine se va intampla.
Va imbratisez si va multumesc in egala masura tuturor!”, a transmis Traian Andronachi
Mai nouă Mai veche