Incendiu la dispensarul veterinar din Siminicea

Joi, 4 martie 2021, la ora 22:54, autoritățile au fost sesizate prin 112 despre faptul că arde acoperișul dispensarului veterinar din comuna Siminicea.

Imobilul aparține Primăriei Siminicea si are ca destinație dispensar medical veterinar în partea din față, iar în partea din spate locuință de serviciu pentru personalul medical. În locuința de serviciu locuiește medicul veterinar Alexandru B., împreună cu soția, iar în momentul când a observat că a izbucnit incendiul în exterior, in partea din spate al cladirii, unde avea depozitate mai multe componente auto si acumulatori auto, au iesit din imobil și au asteptat sosirea echipajelor de pompieri pentru stingerea incendiului.

Incendiul s-a extins de la geamul din lemn al imobilului, la acoperisul acestuia, arzand pe o suprafața de aproximativ 70 mp.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri, care au lichidat incendiul.

Din investigațiile efectuate de reprezentanții I.S.U. Suceava, a rezultat că, cauza probabilă a incendiului este „efect termic al curentului electric al unui acumulator auto defect care a aprins o izolație de conductor din PVC extinzându-se la terasa din lemn, geamul imobilului si acoperișul acestuia”.

În urma incidentului nu au rezultat victime omenești.

În cauză nu au rezultate indicii cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală sau contravențională.

Mai nouă Mai veche