FOTO Ministrul Raluca Turcan a ignorat toate regulile și a obligat angajații Casei de Pensii și AJOFM Suceava să-i strângă mâna

Aflată într-o vizită în județul Suceava, Raluca Turcan, ministrul Muncii și Protecției Sociale, a ignorat regulile de prevenire a răspândirii infecțiilor Covid-19 și a strâns mâinile angajaților Casei de Pensii Suceava și Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava.

Ministrul Municii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, s-a aflat joi în județul Suceava și a vizitat Casa de Pensii Suceava și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava.

La sediile celor două instituții, ministrul Raluca Turcan a intrat prin birouri și le-a întins mâna angajaților. Puși în această situație, oamenii s-au văzut obligați, chiar dacă nu ar fi vrut, să îi strângă mâna ministrului.

Raluca Turcan i-a pus pe angajați în situația de a nu putea să refuze să îi strângă mâna în condițiile în care contactul fizic este contraindicat în această perioadă tocmai pentru a se limita răspândirea infecțiilor cu Covid-19.

Mai mult, Raluca Turcan nu s-a igienziat după fiecare strângere de mână, existând astfel riscul ca ministrul să se fi transformat în agent de răspândire a virusului în cazul în care a strâns mâna unei persoane infectate.
Mai nouă Mai veche