IȘJ Suceava: Doi elevi și patru angajați din învățământ dignosticați cu Covid-19 în ultimele 24 de ore. Cursuri suspendate pentru trei clase din Suceava și Vatra Dornei

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat că în ultimele 24 de ore doi elevi și patru angajați din învățământ au fost dignosticați cu Covid-19, iar pentru trei clase au fost suspendate cursurile cu prezență fizică.

Conform IȘJ Suceava, au fost diagnosticați cu Covid-19 în ultimele 24 de ore doi elevi de la învățământul primar de la Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava și Școala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei.

Cele patru cazuri de personal angajat în învățământ confirmat cu Covid-19 sunt doi profesori pentru învățământ preșcolar de la Grădinița cu Program Prelungit „Așchiuță” Suceava și de la Școala Gimnazială Nr. 6 Suceava, un profesor de la învățământul liceal la Colegiul Silvic „Bucovina” Câmpulung Moldovenesc și un angajat personal nedidactic la Grădinița cu Program Norma Piticot, structură a Seminarului Teologic Ortodox „Mitropolitul Dosoftei” Suceava.

Inspectoratul Școlar Județean Suceava a anunțat că a dispus suspendarea cursurilor pentru două grupe de învățământ preșcolar la Grădniția cu Program Prelungit „Așchiuță” Suceava și la Școala Gimnazială Nr. 6 Suceava și o clasă de la învățământul primar la Școala Gimnazială Nr. 4 Vatra Dornei.
Mai nouă Mai veche