O femeie care s-a trezit dimineață să-i pună mărțișor iubitului de 1 martie l-a găsit spânzurat de o grindă, la Lisaura

Luni, 1 martie 2021, la ora ora 04.38, autoritățile au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că Radu A., de 51 de ani, a fost găsit spânzurat într-o anexă a gospodăriei din satul Lisaura, comuna Ipotești.

Bărbatul cu domiciliul în municipiul Suceava locuia de aproximativ un an la Lisaura, împreună cu concubina sa. În seara zilei de duminică, cei doi s-au dus la somn împreună, urmând ca dimineață să plece împreună la serviciu.

La ora 04.20, femeia s-a trezit pentru a pleca la serviciu, moment în care a constatat că bărbatul nu mai era în pat lângă ea.

Aceasta l-a căutat prin gospodărie și l-a găsit spânzurat cu o funie de o grindă în magazia corp comun cu locuința. A apelat 112 și în scurt timp la fața locului a ajuns un echipaj medical, care a constatat decesul, stabilind ca diagnostic preliminar ,,asfixiere mecanică prin spânzurare”.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență pe corp, altele decât cele specifice prin strangulare și a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.

În cauză s-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche