Un tânăr care își bătea mama pentru că nu îi dădea bani, evacuat de polițiști din locuință. Agresorul a primit ordin de restricție timp de cinci zile

Duminică, 28 martie, la ora 19.42, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un tânăr de 24 ani, din localitate, este violent, face scandal și amenință mai multe persoane.

Pe strada Grănicerului a fost sesizat apelantul care a povestit că că în jurul orei 19.00 a adus-o la domiciliu pe mătușa sa, care a fost plecată timp de cinci zile de acasă deoarece îi era frică de fiul ei. În momentul în care au intrat în apartamentul în care aceasta domiciliază împreună cu fiul ei, acesta a lovit-o pe mama sa cu palma în zona feței și a amenințat-o cu acte de violență.

Femeia care a fost identificată la fața locului, a confirmat cele declarate de apelant, adăugând că îi este frică de fiul său, cu care deseori are conflicte pe motiv că îi cere bani.

Anterior, femeia a mai plecat de la domiciliu de frica fiului său, locuind în comuna Volovăț, la o nepoată.

În urma completării formularului de evaluare a riscului a reieșit faptul că există risc iminent pentru siguranța victimei, iar femeia a solicitat eliberarea unui ordin de protecție provizoriu împotriva fiului său. 

Împotriva tânărului de 24 de ani a fost emis un ordin de protecţie provizoriu de către Poliția municipiului Rădăuți, începând cu data de 28 martie 2021, acesta fiind și evacuat din imobilul de domiciliu.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” si „amenințare”.
Mai nouă Mai veche