VIDEO Dacia Unirea Brăila - Foresta Suceava: 4-0

* Rafael Stănescu, Marius Cocîrlă, Narcis Ioniță și Ștefăniță Sava au marcat golurile echipei brăilene

Liderul Seriei a II-a a Ligii a III-a, Dacia Unirea Brăila, a câștigat cu 4-0 amicalul susținut sâmbătă, la Odobești, cu Foresta Suceava, formație care se află pe locul al doilea în Seria I a Ligii a III-a. Echipa brăileană a condus cu 1-0 la pauză după golul marcat de Raphael Stănescu. Cocârlă a recuperat mingea la mijlocul terenului, i-a pasat lui Stănescu, iar acesta a trimis-o sub transversală.

În minutul 55, echipa brăileană și-a dublat avantajul. Cocîrlă a interceptat mingea în careul advers și a șutat la colțul scurt, iar Dacia Unirea conducea cu 2-0. Narcis Ioniță a marcat pentru 3-0 în minutul 64, după o pasă primită de la Batchabi. După o centrarea a lui Ioniță și o deviere a lui Batchabi, Ștefăniță Sava a stabilit scorul final, 4-0, pentru echipa brăileană. În repriza a doua, Patrick Petre a rămas singur cu portarul Forestei dar a încercat o scăriță iar acesta a prins mingea. Vîlceanu a avut și el o șansă de a marca, tot în situație de unu la unu cu portarul advers, dar a trimis mingea peste transversală.

„Un meci bun, cu multe momente în care s-a jucat ca în partidele oficiale. Am avut ritm, ocazii, pentru acest moment al pregătirilor sunt mulțumit de prestația jucătorilor”, a spus Florentin Petre.

Mai nouă Mai veche