Buletin de presă, 1 martie 2021 - IPJ Suceava

Dosare penale la regimul rutier

La 28.02.2021, ora 12:27, o patrulă din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control pe DC 82 C în comuna Șaru Dornei, autoturismul condus de un localnic de 50 de ani. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau alte substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.


La 28.02.2021, orele 18.25,o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Liteni a oprit pentru control pe DC4 în localitatea Siliştea, autoturismul condus de un bărbat de 52 de ani din judeţul Dâmboviţa.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,51 mg/litru alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.


La 28.02.2021, orele 18:50, în timp ce conducea autoturismul pe bld. 1 Mai din municipiul Suceava un localnic de 42 de ani a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar în faţa sa de un bărbat din comuna Moara.
Din accident au rezultat doar pagube materiale.
Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului din comuna Moara şi de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 42 de ani, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche