VIDEO Filmul descinderii la nunta de la Hotel Mandachi: polițiștii au găsit ușa încuiată, iar intrarea se făcea pe ocolite, pe altă latură și prin altă sală a clădirii

Polițiștii au găsit încuiată ușa sălii de evenimente Magnificus Plaza a hotelului Mandachi din Suceava, sâmbătă, când au mers să verifice informațiile privind organizarea unei nunți contrar prevederilor legale.

În imaginile obținute de StiriSuceava se poate observa momentul în care echipaje de polițiști, polițiști locali, jandarmi, pompieri militari și inspectori DSVSA ajung la hotelul lui Ștefan Mandachi din Suceava pentru a verifica informațiile cu privire la organizarea unei nunți în sala de evenimente Magnificus Plaza.

Când au ajuns la sala de evenimente a hotelului, polițiștii au avut supriza să constate că ușa de intrare era încuiată. Autoritățile au constatat că accesul spre sala de evenimente se făcea pe ocolite, pe o ușă laterală de acces într-o sală mai mică a hotelului și de acolo se ajungea mai departe, pe un culoar, spre cea mai mare sală de evenimente din clădire. 

De asemenea, polițiștii au constatat că în interior avea loc o nuntă la care participau peste 150 de invitați. Evenimentul se desfășura fără muzică sau formație, toată lumea stătea la masă, iar mirii nu erau îmbrăcați în ținute specifice unor astfel de evenimente. 

După intervenția polițiștilor, ușa a fost descuiată și invitații la nuntă au început să plece acasă, fiecare dintre ei primind câte o sancțiune contravențională cu avertisment. 

Administratorul hotelului a fost sancționat cu două amenzi în valoare totală de 12.000 de lei, iar mireasa a primit o amendă de 2.000 de lei. 

Niciun comentariu

Un produs Blogger.