Angajații unui restaurant din Rădăuți, atacați cu cuțitul de un individ nemulțumit de valoarea notei de plată. Un polițist a încercat să aplaneze conflictul, dar a fost și el amenințat. Agresorul a fost reținut în arestul IPJ Suceava

Duminică, 4 aprilie 2021, la ora 19.53, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o persoană amenință personalul din bucătăria unui restaurant având asupra sa și un cuțit.

În jurul orelor 19.40, după ce în prealabil bărbatul de 40 ani, din Rădăuți, a consumat băuturi alcoolice în incinta restaurantului, având unele disensiuni cu personalul localului în privința notei de plată, a revenit și a pătruns pe ușa secundară în incinta bucătăriei restaurantului, loc în care a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa, adresând totodată amenințări cu acte de violență angajaților aflați în acel moment în bucătărie.

Pentru aplanarea situației a intervenit un lucrător din cadrul Serviciului Rutier, în vârstă de 37 de ani, din Rădăuți, care era în timpul liber și se afla în restaurant la acea oră, solicitând persoanei în cauză să părăsească incinta, împrejurare în care a fost amenințat și el. În aceste condiții agresorul a părăsit în fugă incinta restaurantului iar lucrătorul din cadrul Serviciului Rutier l-a urmărit pentru a-l imobiliza și deposeda de cuțit.

La un moment dat, au sosit și echipajele de poliție și jandarmi și au reușit pe o stradă laterală să il imobilizeze și să îl încătușeze pe bărbatul de 40 de ani, din Rădăuți.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că, în momentul în care a fost urmărit de polițiști și jandarmi bărbatul a aruncat cuțitul, într-o grădină din apropiere, fiind identificat ulterior de către polițiști.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „amenințare”.

Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți polițiștii au dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.