Bărbat din Vicovu de Jos, călcat de tractorul pe care încerca să îl repare. Victima a suferit leziuni grave după ce roata din spate i-a trecut peste bazin și picioare

Luni, 5 aprilie, la ora 14.57, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că Nistor C., de 60 de ani, din comuna Vicovu de Jos, „a fost călcat de un tractor”.

S-a stabilit că în jurul orelor 14.40, în timp ce se afla în curtea locuinței și efectua singur reparații la un tractor agricol, la un moment dat, în timp ce încerca să pornească vehiculul, aflându-se poziționat în exteriorul acestuia, în fața roții stânga-spate, tractorul a pornit și s-a pus în mișcare către înainte, bărbatul fiind acroșat de roata stânga-spate, suferind leziuni în zona membrelor inferioare și bazinului.

După producerea evenimentului rutier, fiind ajutată de fiul său, victima s-a deplasat în localitatea Voitinel, de unde a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, stabilindu-i-se diagnosticul prezumtiv de ”fractură de bazin”.

Lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche