Bărbat reținut în arest după ce a atacat cu briceagul clienții barului Ghiocel din Burdujeni

În data de 11 aprilie, la ora 21:17, prin apel 112, un bărbat de 30 ani, din Suceava, a sesizat despre faptul că în seara aceleiași zile, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în barul Ghiocel, a fost lovit de un bărbat necunoscut.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 11 aprilie, în jurul orei 20:30, tânărul s-a deplasat la barul Ghiocel, situat pe strada Calea Unirii, împreună cu trei prieteni. În acel bar se afla și un bărbat pe care acesta nu-l cunoștea și care a avut o altercație cu un tânăr, care a plecat din bar. Atunci tânărul de 30 de ani i-a spus bărbatului că nu a procedat corect și ca să se liniștească i-a oferit 50 ml vodkă. După ce a consumat băutura acel bărbat s-a ridicat de la masă și a început să-i înjure și pe ceilalți clienți din bar. Tânărul a încercat din nou să-l liniștească verbal, iar în final bărbatul a plecat din bar. După circa 2-3 minute bărbatul a revenit în bar și a început din nou să înjure clienții fără nici un motiv și l-a lovit pe tânărul de 30 de ani cu un briceag în zona mâinii drepte, fără a-i provoca leziuni vizibile. Imediat în conflict au intervenit mai mulți clienți care au reușit să-l scoată afară din bar pe agresor, care a părăsit zona.

Persoana vătămată a fost transportată la UPU Suceava, însă nu a necesitat îngrijiri medicale sau internare.

În urma primelor verificări efectuate s-a reușit identificarea autorului în persoana lui Petre S., de 57 de ani, localnic, care a fost găsit la domiciliu sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violențe.

În urma coroborării probatoriului administrat, s-a dispus extinderea urmării penale pentru săvârşirea unei infracţiuni de „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi a unei infracţiuni de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

În urma probatoriului administrat s-a reuşit probarea activităţii infracţionale a lui Struţ Petre din municipiul Suceava.

Prin ordonanţa organelor de urmărire penală de marți, 13 aprilie, s-a dispus reţinerea bărbatului în arest pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii din cadrul B.I.C., urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat către unitatea de parchet competentă cu propunere de soluţie procedurală.
Mai nouă Mai veche