Femeie rănită după ce a căzut din căruță într-o curbă la dreapta, la Păltinoasa

Luni, 12 aprilie 2021, la ora ora 13.16, Adrian C., de 31 de ani, din comuna Păltinoasa, în timp ce conducea atelajul hipo pe DC 27C din Păltinoasa, având direcţia de deplasare dinspre Primăria Păltinoasa către Capu Codrului, având în atelaj ca pasager pe mama sa, Viorica C., de 68 de ani, nu s-a asigurat corespunzător în momentul efectuării unui viraj la dreapta pentru a intra pe o uliţă a cărei suprafață carosabilă prezenta declivități care au provocat dezechilibrarea pasagerei, acesta căzând pe partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii care a fost transportată mai întâi la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, unde, în urma acordării îngrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul: „politraumatism membru superior și inferior stâng”, după care a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava în vederea efectuării unor investigaţii medicale suplimentare. Victima a rămas internată.

Proprietarul atelajului hipo a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o mostră biologică în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche