O fetiță de trei ani a murit călcată cu mașina de tatăl ei, la Vicovu de Jos

Luni, 12 aprilie 2021, la ora 15.21, Liviu Ț., de 27 de ani, din Vicovu de Jos, conducea autoturismul BMW dinspre DN 2H către curtea SC LIW STONE SRL. După ce a intrat în curtea societății comerciale, a efectuat viraj dreapta pentru a pătrunde pe o aleea pavată, moment în care nu a observat că fiica lui în vârstă de 3 ani se juca în șezut, pe pavaj, și a trecut cu roata dreapta față peste aceasta.

Bărbatul a luat victima în mașină și a transportat-o către Spitalul Municipal Rădăuți, apelând totodată și 112. Pe raza comunei Horodnic de Jos acesta s-a întâlnit cu ambulanța care a transportat-o pe fetiță la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-a stabilit diagnosticul: „fractură temporală stângă, stop cardio respirator, traumatism cranio cerebral sever, traumatism toracic închis”. Din cauza leziunilor suferite, la ora 16.30 victima a decedat la Spitalul Municipal Rădăuți.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Întrucât evenimentul nu s-a produs pe drum public nu poate fi catalogat ca accident rutier. S-a întocmit dosar privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche