Ordin de restricție împotriva unui bărbat din Rădăuți care și-a amenințat mama după o ceartă din cauza mâncării

Duminică, 11 aprilie, la ora 19.00, patrula de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a fost sesizată prin dispeceratul subunității de o femeie de 72 ani, localnică, despre faptul că ,,fiul face scandal.”

S-a luat legătura cu apelanta, care a relatat faptul că în jurul orei 17:30 la domiciliul acesteia s-a prezentat fiul ei, de 53 de ani, din aceeași localitate. Având o discuție în contradictoriu, fiul i-ar fi adresat cuvinte jignitoare, ulterior acesta plecând.

Din informațiile oferite de către apelantă, s-au efectuat verificări în zonă, iar pe strada Stadionului a fost identificat bărbatul, care, fiind întrebat cu privire la cele sesizate, a comunicat faptul că a avut un conflict cu mama sa, conflict generat de niște neînțelegeri privind mâncarea, infirmând faptul că ar fi amenințat-o pe aceasta.

Având în vedere relația dintre cei doi, s-a procedat la întocmirea unui formular de evaluare al riscului, rezultatul fiind că există risc iminent asupra integrității sale corporale a femeii, ca urmare fiind emis în acest sens un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Femeia a depus plângere scrisă privind cele reclamate.

În cauză se fac cercetări privind săvârșirea infracțiunii de „amenințare”.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.