Tânăr prins beat la volanul unei mașini cu care mergea sinuos pe bulevardul George Enescu din Suceava

Luni, 12 aprilie 2021, în jurul orei 01:20, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe bulevardul George Enescu, echipajul de poliție din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică a efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului marca Volvo care circula dinspre stația Curcubeu spre magazinul Lidl, acesta având o deplasare sinuoasă.

La volanul autoturismului se afla Florin C., de 34 de ani, din comuna Stulpicani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,60 mg alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i-a fost recoltată o singură mostră biologică în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cel în cauză refuzând recoltarea celei de-a doua probe.

Ulterior, acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, unde a fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate de către lucrători din cadrul Poliției Municipiului Suceava - Biroul Rutier pentru infracțiunea de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

Bărbatul a fost sancționat și conform Legii 55/2020 art. 65 lit. M raportat la art.2, alin. 2, din Anexa nr. 3 la HG 293/2021 cu amendă în valoare de 500 lei.
Mai nouă Mai veche