Spargere la Terasa Doi Brazi din cartierul George Enescu

Duminică, 18 aprilie, la ora 12.59, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de un bărbat de 67 de ani cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras bunuri din punctul de lucru al terasei Doi Brazi, situată pe Aleea Saturn din municipiul Suceava.

Societatea comercială are un punct de lucru în zona Cartodrom, lângă pădure, și are ca obiect de activitate tip terasă. Activitatea la acest punct de lucru este închisă. Punctul de lucru este prevăzut cu sistem de supraveghere video, dar acesta nu este funcțional întrucât din luna ianuarie 2021 unitatea nu a mai fost alimentată cu energie electrică.

Conform declarației administratorului, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce era plecat în cartierul Burdujeni, persoane necunoscute au pătruns prin escaladarea unui geam din PVC situat la parter lăsat deschis și din interiorul localului și au sustras cinci sticle de vodcă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „furt calificat” cauza urmând a fi soluţionată procedural.
Mai nouă Mai veche