Un bărbat beat din Marginea și-a luat la bătaie soția pentru că a intentat divorț. Polițiștii au emis ordin de restricție împotriva agresorului

Miercuri, 28 aprilie 2021, ora 13.18, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 40 ani, din comuna Marginea, despre faptul că soțul a băut și i-a scos pe ea și pe copii afară din locuință.

În urma cercetărilor s-a stabilit că la ora 13.10, Gheorghe H., de 42 de ani, din comuna Marginea, a revenit la domiciliu aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, iar la vederea soției sale, pe fondul procesului de divorț intentat de aceasta, i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare.

Pe fondul conflictului iscat, bărbatul s-a apropiat de soția sa și a lovit-o cu palma în zona feței, după care a amenințat-o cu acte de violență, de față cu cei doi copii ai lor.

Femeia a formulat plângere penală față de soțul ei, pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”, solicitând totodată a se emite un ordin de protecție provizoriu față de acesta.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat începând cu 28 aprilie 2021.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” și „amenințare”.
Mai nouă Mai veche