Accident în Piața Milișăuți: Bătrână lovită cu mașina de un bărbat fără permis de conducere

Luni, 10 mai 2021, în jurul orelor 10.00, Vasile L., de 67 de ani, conducea autoturismul Renault Laguna în interiorul pieței agroalimentare Milișăuți, dinspre DN 2H către piață, iar la un moment dat a acroșat-o cu partea din dreapta față pe Ana Ț., în vârstă de 82 de ani, din Grănicești. 

După impact, conducătorul auto a urcat victima în autoturismul pe care îl conducea și a transportat-o la medicul de familie din comuna Grănicești, acesta din urmă apelând telefonic 112 și solicitând un echipaj al ambulanței.

Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului și a transportat victima la medicul de familie după care și-a continuat deplasarea.

Ulterior, în timp ce se desfășurau activități de cercetare a locului faptei, conducătorul auto s-a prezentat la locul producerii accidentului, în jurul orei 12.40.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-a recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

Polițiștii vor solicita Primăriei Orașului Milișăuți să comunice dacă piața este deschisă circulației pentru autovehicule în zilele în care se desfășoară activități comerciale. O culpă în producerea vătămării corporale rezultate urmează a se stabili în funcție de răspunsul primit de la Primăria orașului Milișăuți, urmând totodată a se stabili dacă evenimentul produs îndeplinește condițiile pentru a fi înregistrat ca accident rutier.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau procurorului”.
Mai nouă Mai veche