Bărbat găsit mort într-un iaz din Pârteștii de Jos

Joi, 20 mai 2021, la ora 17.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați cu privire la faptul că pe iaz din Pîrteștii de Jos se află un bărbat posibil decedat.

La fața locului, pe iazul natural proprietatea lui Casian S., a fost identificat, plutind la suprafața apei, cadavrul lui Ioan V., de 55 de ani, din Pîrteștii de Jos.

A intervenit un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Gura Humorului, ocazie cu care aceștia au scos corpul din iaz și au constatat faptul că acesta prezenta rigiditate cadaverică, drept pentru care nu s-a impus efectuarea de manevre de resuscitare.

Din discuțiile purtate cu persoana apelantă, acesta a relatat faptul că în timp ce se deplasa spre iazul proprietate a observat o persoană de sex masculin plutind la suprafața apei, ulterior constatând faptul că este vorba despre vecinul său, Ioan V.

Din primele verificări efectuate și din discuțiile purtate cu fiul defunctului, s-a stabilit faptul că tatăl său era cunoscut cu boli cardiace, până în prezent suferind de opt preinfarcturi, fiind internat la spital în urmă cu o săptămână.

Din primele verificări nu există suspiciuni cu privire la deces.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.
Mai nouă Mai veche