Beat și fără permis la volanul unei mașini cu numere false de înmatriculare, la Dorna Candrenilor. Bărbatul a fost reținut în arestul IPJ Suceava

Luni, 3 mai 2021, în jurul orei 21.40, echipajul de poliție din cadrul Biroului rutier al Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pe DN 17, în comuna Dorna Candrenilor, autoturismul Ford Fiesta cu număr de înmatriculare provizoriu care circula din direcţia Vatra Dornei către Bistriţa și era condus de Gabriel C. din comuna Poiana Stampei.

Întrucât conducătorul auto prezenta halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lucrătorii de poliție au procedat atât la verificarea conducătorului auto, cât şi a autoturismului, constatând că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie, autoturismul în cauză este neînmatriculat şi are montate pe acesta plăcuţe false cu număr de circulaţie provizorie.

A fost întocmit dosar penal faţă de faptele de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Faţă de șofer s-a dispus măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore şi a fost depus în arestul I.P.J. Suceava.
Mai nouă Mai veche