Biciclist lovit de o tânără aflată la volanul unui BMW, la Marginea

Luni, 10 mai 2021, la ora 15.25, Mirela T., de 21 de ani, din Marginea, conducea un autoturism BMW cu număr de înmatriculare provizoriu pe DN 2E, din direcția Horodnic de Sus către centrul comunei Marginea. În aceeași direcție de mers, în fața acesteia, se deplasa în calitate de biciclist Vasile M., în vârstă de 52 de ani, din Marginea.

Ajungând în apropiere de strada care face accesul către magazinul Pepco, conducătoarea auto s-a angajat în depășirea biciclistului, apoi a efectuat imediat manevra de schimbare a direcției spre dreapta, moment în care a acroșat biciclistul cu partea laterală dreapta spate a autoturismului.

În urma impactului biciclistul a căzut în afara părții carosabile, suferind leziuni ușoare, fapt pentru care a fost transportat de către un echipaj de ambulanță la Spitalul Mun. Rădăuți unde a primit îngrijiri medicale, fiindu-i stabilit următorul diagnostic: „contuzie cot stâng”.

Atât conducătoarea auto cât și biciclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care la Spitalul Municipal Rădăuți li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche