Buletin de presă, 26 mai 2021 - IPJ Suceava

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 25.05.2021, ora 12.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Horea din orașul Vicovu de Sus, în dreptul unui imobil, un localnic de 31 de ani a accidentat o localnică de 6 ani, angajată în traversarea străzii prin spatele unei autoutilitare staționate, fără a se asigura corespunzător.
Din accident a rezultat rănirea minorei de 6 ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


La 25.05.2021, în jurul orei 21.45, în timp ce conducea autoturismul pe DJ208A, din direcția Dolhasca – Liteni, un bărbat din comuna Bosanci a intrat în coliziune cu mopedul condus din sens opus de către un bărbat din oraşul Dolhasca.
Din accident a rezultat rănirea mopedistului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.Totodată, la unitatea spitalicească i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Dosare penale la regimul rutier

La 25.05.2021, ora 20.30, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălănești a oprit pentru control pe raza comunei Voitinel, autoturismul condus de către un localnic.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul din comuna Voitinel nu posedă permis de conducere pentru nicio actegorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.


La 25.05.2021, în jurul orelor 21.42, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliţie Rurală Pojorâta, a oprit pentru control pe raza comunei Breaza, autoturismul condus de un bărbat din oraşul Vicovu de Sus.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

Niciun comentariu

Un produs Blogger.