Cumetrie organizată într-o locuință din Doroteia. Polițiștii au aplicat șapte sancțiuni contravenționale

Marți, 18 mai 2021, polițiștii au continuat cercetările în legătură cu o informație privind organizarea unui botez pe raza localității Doroteia. S-a stabilit că petrecerea a avut loc la data de 16 mai 2021, fiind organizat un botez la locuința lui Gavrilă I., de pe raza orașului Frasin, localitatea Doroteia.

Lucrătorii Poliției orașului Frasin, au procedat la efectuarea de verificări pentru identificarea persoanelor care au participat la evenimentul în vederea aplicării sancțiunilor contravenționale ce se impun pentru nerespectarea interdicțiilor legale impuse în context pandemic.

Astfel, Gavrilă I. a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor art. 65 lit. j din Legea 55/2020, privind interzicerea organizării de evenimente în spațiu închis, în speță botez.

Persoanele participante la eveniment, respectiv Vasile M., Iosif G., Gheorghe M., Ana I., Alina T. și Bogdan C. au fost sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor art. 65 lit. k din Legea 55/2020, pentru participarea la evenimente private, în spații închise.

Au fost aplicate în total șapte sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor legale, în valoare totală de 1000 lei.
Mai nouă Mai veche