Lemn de foc transportat noaptea fără acte, confiscat de polițiști, la Mălini

Marți, 18 mai 2021, patrula de poliție de serviciu din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza comunei Mălini, pe DJ 209A, la ora 00.10, au identificat în trafic o autoutilitară VW LT condusă de către Dragoș S., de 27 de ani, din satul Dumbrava, comuna Cornu Luncii, autoutitară care transporta material lemnos.

În urma verificării în aplicația Sumal 2.0 s-a constatat faptul că nu există nici-un aviz de însoțire a materialului lemnos emis pentru autoutilitara VW LT.

A fost solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Ocolului Silvic Mălini în vederea inventarierii lemnului, ocazie cu care s-a stabilit că tânărul transporta cu autoutilitara cantitatea de 3,7 mc lemn foc fag, fără aviz de însoțire, motiv pentru care a fost sancționat conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 1000 lei, în cauză fiind confiscată cantitatea de 3,7 mc lemn foc fag în valoare 603,1 lei și dată în custodie la O.S. Mălini, care a dispus depozitarea materialului lemnos confiscat, în curtea OS Mălini.
Mai nouă Mai veche