Doi bărbați care transportau bușteni fără acte, noaptea, a fost sancționați cu avertisment pentru lipsa declarațiilor pe proprie răspundere

La 12 mai 2021, la ora 23.55, polițiștii Secției de Poliție Rurală Marginea au depistat în trafic pe un drum comuna din Vicovu de Jos pe Doru R., din comuna Voitinel, în timp ce conducea autoutilitara marca Mercedes-Benz Sprinter, în care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu are aviz de transport al materialului lemnos. La Atelierul de împletituri din cadrul Ocolului Silvic Marginea, în urma inventarierii de către personalul silvic, s-a stabilit că este o cantitate de 4,31 metri cubi de lemn rotund de specie molid în valoare totală de 1.254,21 lei.

Doru R. a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Marginea.

Atât conducătorul auto, cât și Samuel H., din Voitinel, pasager în autovehicul, au fost sancționați cu avertisment conform Legii 55/2020 pentru lipsa declarațiilor pe proprie răspundere.
Mai nouă Mai veche