I-a luat foc mașina cu care a ieșit noaptea la plimbare, prin Cacica, iar polițiștii l-au amendat pentru că nu avea declarație

Miercuri, 12 mai 2021, la ora 22:30, Lucian D., din Cacica, s-a deplasat pe drumul comunal de pe raza satului Cacica, cu autoturismul proprietate personală Alfa Romeo pentru a se plimba.

În jurul orei 22:45, în timp ce conducea autoturismul către domiciliul său, a constatat că în habitaclul autoturismului se simte un miros puternic de fum, iar la scurt timp autoturismul s-a oprit în mers fără să mai pornească. 

Șoferul a remarcat faptul că de sub capotă are loc un incendiu. La fața locului a intervenit o autospecială din cadrul SVSU Cacica și o autospecială din cadrul ISU Solca care a lichidat în scurt timp incendiul, stabilind ca și cauză a acestuia existența unui „scurtcircuit electric la compartimentul motor”.

În urma incendiului nu au fost victime omenești, ci doar pagube materiale, arzând parțial compartimentul motor, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 500 euro.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „distrugere din culpă”.
Mai nouă Mai veche