Două tinere s-au păruit în prezența iubiților, la Rădăuți. Polițiștii au deschis dosar penal

La 27 mai 2021, ora 19.00, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați prin 112 de către Adriana L., de 23 ani, localnică, despre faptul că două persoane au sărit la bătaie.

Tânăra locuiește fără forme legale împreună cu concubinul ei, Radu George C., pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți. În cursul zilei de joi, tânăra a fost sunată pe telefonul mobil de către Daniel Ștefan C. pentru a ieși până la poartă pentru a discuta cu el și concubina acestuia, Ileana P., de 21 de ani, din Horodnic de Sus.

În urma unor discuții contradictorii între cele două femei, Ileana P. a tras-o de păr pe Adriana L., cea din urmă lovind-o la rândul ei.

Deoarece a auzit gălăgie afară, Radu George C., concubinul Adrianei L., a ieșit la poartă, iar în momentul în care a încercat să le despartă pe cele două, a fost împins de către Ștefan George C.

Adriana L. nu prezenta urme vizibile de violență și nu a dorit să se deplaseze la Spitalul municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale. Aceasta nu dorește să depună plângere scrisă împotriva agresoarei.

În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,lovirea sau alte violențe”.
Mai nouă Mai veche