FOTO Grav accident la Vercicani. Patru persoane rănite după ce un șofer beat s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina într-un lan de grâu

La 26 mai 2021, în jurul orei 07.00, Dumitru Ovidiu A., de 42 de ani, din comuna Cristești, județul Botoșani, se deplasa dinspre localitatea de domiciliu către locul de muncă din municipiul Suceava, conducând un autoturism Dacia Logan pe DJ 208C. În autoturism se mai aflau Dumitru L., Lucian C. și Doru C.

La aproximativ 200 de metri după ce a pătruns pe teritoriul județului Suceava, conducătorul auto nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv asfalt umed, iar într-o ușoară curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de deplasare a autoturismului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat repetat, pe o distanță de aproximativ 60 de metri, pe terenurile agricole din dreapta drumului.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a lui Lucian C., de 47 ani, din municipiul Constanța, Doru C., de 41 de ani, și vătămarea corporală ușoară a lui Dumitru L., de 23 de ani, ambii din comuna Cristești, județul Botoșani, toți în calitate de pasageri în autoturismul Dacia Logan, cât și vătămarea corporală ușoară a lui Dumitru Ovidiu A., în calitate de conducător auto al autoturismului în cauză. Aceștia au fost preluați de echipaje medicale de urgență și transportați la UPU Botoșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,26 mg/litru alcool în aerul expirat.
Mai nouă Mai veche