Noră agresată de soacra cu care locuiește în aceeași casă, la Dărmănești. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie

Joi, 20 mai 2021, la ora 19.55, Secția de Poliție Rurală Dărmănești a fost sesizată prin 112 de către Maria M., de 41 de ani, din Dărmănești, cu privire la faptul că a fost agresată la domiciliu de către soacra sa Ana R., de 79 de ani, din aceeași localitate.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în jurul orei 19.30, reclamanta, aflându-se la domiciliul său, pe fondul unei discuții contradictorii cu soacra sa, care locuiește în același imobil, aceasta din urmă, la un moment dat, și-a bruscat nora împingând-o pe pat după care a lovit-o de mai multe ori cu palmele peste brațe fără a-i provoca leziuni.

După cele întâmplate, victima a apelat 112, iar soacra sa a părăsit domiciliul comun.

Persoana vătămată a mai declarat faptul că nu intenționează să depună plângere penală.

S-a aplicat formularul de evaluare a riscului constatându-se că în cauză nu există un pericol de natură a genera un risc iminent pentru integritatea fizică ori libertatea unei persoane astfel că în cauză nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, în cauză constatându-se faptul că nu există risc iminent, ulterior fiindu-i adus la cunoștință prin formular anexă nr. 5 drepturile prev. de Legii 217/2003.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche