O bătrână de 83 de ani a fost bătută de fiul ei, la Grămești. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie

Joi, 20 mai 2021, la ora 16.24, Secția de Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată prin 112, de către un bărbat din Grămești, cu privire la faptul că vecinul acestuia, Stelian S., de 64 de ani, și-a lovit mama, Dorica S., de 83 de ani, din aceeași localitate.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că în jurul orei 16.00, în timp ce femeia se afla singură la domiciliu a venit fiul său pentru a o ajuta pe aceasta la treburile gospodărești. Bărbatul fiind sub influența băuturilor alcoolice a provocat scandal pe fondul unor neînțelegeri din trecut, după care a lovit-o pe mama sa cu palma în zona feței, provocându-i leziuni fizice.

Persoana vătămată, a relatat faptul că, nu dorește să fie transportată la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma deplasării echipajului de poliție la fața locului, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care s-a constatat faptul că, în cauză, nu există risc iminent.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche