Protest inedit la Cajvana. Remorcă cu bălegar descărcată în fața sediului APIA

Protest inedit al unui fermier din Cajvana care nu a reușit să depună documentele pentru obținerea subvenției agricole pentru terenurile pe care le lucrează. Bărbatul a descărcat o remorcă de bălegar în fața sediului APIA din Cajvana.

La 16 mai 2021, ora 12.54, Poliția orașului Cajvana a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că o persoană necunoscută a depozitat o cantitate considerabilă de gunoi de proveniență animală (fecale) pe drumul public în fața clădirii APIA din orașul Cajvana.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură are un sediu în orașul Cajvana, într-o clădire proprietate a Primăriei orașului Cajvana.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că pe fondul unor neînțelegeri cu angajații APIA Cajvana, Ion Jurcan, de 32 de ani, din Cajvana a depozitat o cantitate semnificativă de gunoi de proveniență animală (fecale) pe un segment din drumul public DC 43 localizat în fața instituției, manifestându-și astfel nemulțumirile.

Segmentul de drum ocupat a fost curățat de către reprezentanții Primăriei orașului Cajvana.

A fost contactat telefonic procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți care a opinat pentru efectuarea de cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzută de art. 339, alin. 3, din Codul Penal.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice”.
Mai nouă Mai veche