Tânără din Siret atacată de un botoșănean care a intrat peste ea în casă. Suspectul a fost reținut în arest

Un botoșănean care a intrat peste o femeie în casă, la Siret, a fost reținut în arest de polițiștii suceveni și este cercetat pentru tentativă de furt și lovire sau alte violențe.

Incidentul s-a întâmplat la 13 mai 2021. În acea zi, Poliția orașului Siret a fost sesizată prin 112 de către o tânără de 29 de ani, din orașul Siret, despre faptul că o persoană a încercat să intre în locuință, s-a îmbrâncit cu ea, după care a fugit.

Din cercetări s-a stabilit că în jurul orei 11:10, tânăra se afla în incinta locuinței, iar la un moment dat o persoană de sex masculin a încercat să deschidă ușa apartamentului sub pretextul că are chirie acolo, folosindu-se de chei potrivite.

Astfel, în momentul în care persoana în cauză a deschis ușa, tânăra nu i-a permis să pătrundă în incinta apartamentului, apoi aceasta s-a îmbrâncit cu persoana de sex masculin pe holul de la intrarea în bloc.

Marți, 25 mai 2021, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, două în Dorohoi și unul în Botoșani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de către lucrători din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Siret, în sprijin cu lucrători din cadrul Biroului de Investigații Criminale Dorohoi, s-a reușit identificarea lui Ioan Dan Tătărășanu pe raza municipiului Dorohoi, județul Botoșani, care a fost preluat și audiat în calitate de suspect cu privire la faptele comise.

Totodată la finalul audierilor s-a dispus reținerea suspectului pe o perioadă de 24 de ore, cercetările urmând a fi continuate sub directa coordonare a procurorului de caz.

Activitățile desfășurate în cursul zilei de 25 mai 2021 în cauza penală susmenționată au fost efectuate cu sprijinul SIC Botoșani, BIC Dorohoi și SAS Botoșani.
Mai nouă Mai veche