Trei indivizi prinși la furat fier vechi în curtea unei firme de pe strada Bazarului din Suceava

Joi, 20 mai 2021, la ora 15.58, Secia de Poliție Burdujeni a fost sesizată despre faptul că pe strada Bazarului se afla un atelaj hipo cu trei persoane care au sărit gardul societății SC CADORA SRL.

La adresa mai sus menționată s-au deplasat patrulele de poliție care l-au identificat lângă atelajul hipo pe Gheorghe T., de 29 de ani, din Suceava, care a fost imobilizat. 

În continuare s-au efectuat verificări cu privire la găsirea celorlalte două persoane. Polițiștii au intrat în curtea societății comerciale unde au observat o persoană de sex bărbătesc care la vederea echipajului de politie a luat-o la fugă fiind ulterior prins și identificat în persoana lui Vlăduț R., de 23 de ani, din Șcheia. 

Din verificările efectuate s-a constatat faptul că cea de a trei persoană, care nu a mai fost găsită în zonă, se numește Gabriel O.

La fața locului a fost găsită o găleată cu fier vechi pe care aceștia au abandonat-o la vederea polițiștilor. De asemenea, în atelajul hipo s-a găsit un clește tip „gură de lup”.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „furt calificat”.
Mai nouă Mai veche