Un călător a murit pe scaun într-un autobuz TPL Suceava

Miercuri, 12 mai 2021, la ora 13.42, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către un şofer TPL Suceava cu privire la faptul că în jurul orei 13.40 o persoană de sex masculin a decedat în timp ce se afla în interiorul autobuzului care se deplasa pe strada Calea Unirii, aflându-se în apropierea staţiei TPL denumită generic „Sala Sporturilor”.

Constantin C., de 74 de ani, din Suceava, a urcat în autobuzul TPL din stația Obcini, urmând să coboare în staţia Mărăşeşti, aşezându-se pe primul rând de scaune. Persoana în cauză nu a mai coborât în staţia TPL Mărăşeşti, ci şi-a continuat deplasarea, fără a atrage atenţia nimănui.

La un moment dat, autobuzul fiind în mişcare, în zona staţiei Sala Sporturilor, taxatoarea TPL Suceava a observat că bărbatul stă nefiresc pe scaun şi s-a dus să vadă dacă doarme. În acel moment, taxatoarea a constatat faptul că bărbatul era decedat. S-a solicitat intervenţia unui echipaj de ambulanţă care a constatat decesul lui Chiţac Constantin, stabilind drept diagnostic „stop cardio-respirator”.

Din verificările efectuate a reieşit faptul că bărbatul suferea de boli cardio-vasculare, fiind diagnosticat în acest sens şi urmând un tratament medicamentos prescris de un medic specialist.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului nu au fost identificate urme de violenţă pe suprafaţa corporală.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Mai nouă Mai veche