Un tânăr din Bogata a încercat să-și înfigă un cuțit în inimă. Le-a spus polițiștilor că voia să-și ia viața pentru că este singur pe lume

Joi, 13 mai 2021, la ora 14.14, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din satul Bogata, comuna Baia, cu privire la faptul că un vecin s-a tăiat cu cuțitul în piept.

Pe strada Rozelor, în parcarea din zona barului Movilița, se afla un echipaj SAJ Fălticeni și, la aproximativ cinci metri, o persoană de sex masculin, care avea în mâna stângă un cuțit cu mâner roșu, iar pe tricoul său o pată de culoare roșie care părea sânge.

Fiind somată să arunce cuțitul, persoana în cauză s-a conformat, după care a fost preluată de către membrii echipajului SAJ, aceștia acordându-i primul ajutor. Cuțitul în cauză a fost ridicat pentru definitivarea cercetărilor.

Persoana a fost identificată ca fiind Florin A., în vârstă de 27 de ani, din satul Bogata, comuna Baia. Acesta a declarat verbal faptul că s-a înțepat singur cu cuțitul deoarece este singur pe lume. Nu a fost pusă în primejdie integritatea altor persoane.

Acesta a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni, iar apoi însoțit la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
Mai nouă Mai veche