VIDEO Groaznic accident rutier la Poiana Stampei. Trei tineri au murit într-un Maserati făcut zob după impactul cu un cap de pod

Trei tineri au murit, sâmbătă noaptea, într-un accident rutier produs pe DN17, în localitatea Poiana Stampei din județul Suceava. Accidentul s-a produs după ce un tânăr care circula cu viteză excesivă la volanul unui autoturism Maserati a pierdut controlul direcției într-o curbă la dreapta, iar mașina s-a izbit într-un cap de podeț. 

Sâmbătă, 15 mai, la ora 23.11, Ionuț Mihai Moldovan, de 30 de ani, din Cluj Napoca, a condus autoturismul Maserati pe DN 17, în localitatea Poiana Stampei, din direcţia Vatra Dornei către Bistrița, iar într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei excesive și neadaptată, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile pe partea stângă.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, precum și a lui Alexandru Peternel, de 24 de ani, din Cluj Napoca, și Bogdan Bodea, de 21 de ani, din municipiul Bistrița, pasageri în autoturism.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

Cei trei tineri plecaseră de la o petrecere organizată la o cabană din zonă pentru a testa autoturismul care fusese recent achiziționat de șofer. 

Șoferul Ionuț Mihai Moldovan era sub control judiciar după ce anul trecut a fost trimis în judecată pentru trafic internațional de droguri și constituirea unui grup infracțional organizat.

Mai nouă Mai veche