Accident pe șoseaua de centură a Sucevei, în sensul giratoriu de la Moara. Un tânăr fără permis s-a izbit cu scuterul într-o mașină

Joi, 3 iunie 2021, la ora 20.52, lucrătorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia au fost sesizați prin 112 de către Mihaela M. despre producerea unei eveniment rutier între un autoturism și un motoscuter pe varianta ocolitoare a Sucevei-VOP2, în sensul giratoriu de pe raza localității Moara.

A fost identificată apelanta, care a declarat faptul că se deplasa pe Varianta Ocolitoare a Municipiului Suceava, direcția Fălticeni - Șcheia, iar în sensul giratoriu a oprit pentru a-i acorda prioritate unui motoscuter, care venea dinspre localitatea Moara, iar la jumătatea sensului giratoriu motoscuterul a alunecat pe pietrișul aflat pe carosabil și a ajuns în fața autoturismului său, marca Hyundai, acroșându-l.

Conducătorul motoscuterului Cristian S., de 17 ani, a fost identificat la fața locului și a declarat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar motoscuterul este înregistrat la Primăria comunei Moara.

S-a procedat la testarea cu aparatul alcooltest a ambilor participanți la trafic, rezultatele fiind negative. Tânărul a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 pentru neadaptarea vitezei la schimbarea direcției de mers și pentru lipsă asigurare obligatorie RCA.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche