Bărbat din Bogdănești cercetat penal după ce s-a izbit cu mopedul într-un autoturism

Luni, 21 iunie 2021, la ora 12:39, Secția de Poliție Rurală Vadu Moldovei a fost sesizată prin 112 de către Georgiana P., de 28 de ani, din comuna Râșca, cu privire la faptul că în zona „Bogdăneasa” din Bogdănești a avut loc o tamponare.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că la ora 12.30, în timp ce conducea mopedul marca Piaggio pe drumul comunal din Bogdănești, Mihai P., de 30 de ani, din localitate, a acroșat cu mopedul pe partea dreaptă autoturismul Volvo condus de Georgiana P. din comuna Râșca, care se deplasa pe același sens de mers. Din eveniment a rezultat avarierea mopedului și a autovehiculului. Conducătorii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia verificării în baza de date s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie sau subcategorie. Cu privire la mopedul deținut, bărbatul a declarat că mopedul îi aparține, însă nu este înregistrat sau înmatriculat și nu deține documente de proprietate.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără permis” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”.
Mai nouă Mai veche