Bărbat rănit după un accident cu un ATV la Vatra Dornei

Luni, 28 iunie 2021, la ora 21:53, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către o femeie din Vatra Dornei despre faptul că o persoană de sex masculin s-a tăiată la mâna dreaptă la locul de muncă.

La ora 18:30, Florin C., din Vatra Dornei, cobora cu ATV-ul personal pe un drum forestier dinspre zona munților Rarău, iar la un moment dat, a căzut de pe vehicul, ocazie cu care s-a tăiat la degetul inelar al mâinii drepte. Bărbatul nu este angajat cu contract individual de muncă și nu se afla în timpul programului de lucru în momentul căderii accidentale. S-a deplasat ulterior la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului municipiului Vatra Dornei în vederea acordării măsurilor de îngrijire medicală unde i s-a stabilit diagnosticul: amputație posttraumatică falangă distală deget IV - mână dreaptă, stare avansată de ebrietate, declarativ cădere accidentală cu ATV-ul în pădure.

Cercetările continuă în vederea stabilirii mecanismelor de auto/heteropropulsie a persoanei în cauză, a împrejurărilor și a stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Urmează a se efectua cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche