Beat la volan, un șofer din Siret a tamponat o mașină, a plecat de la locul accidentului și s-a oprit la băut pe terasa unui bar

Luni, 21 iunie 2021, la ora 20:10, Politia orașului Siret a fost sesizată de un bărbat de 48 ani, din orașul Siret, despre faptul că Vasile H., de 65 de ani, din localitate, aflat în vădită stare de ebrietate a condus autoturismul Mercedes, a tamponat un alt autoturism pe strada Alexandru cel Bun, și a plecat cu autoturismul.

La scurt timp, autoturismul Mercedes a fost identificat pe strada Unirii din orașul Siret și în apropiere, la o masa de pe terasa barului Oaza, în prezența martorului asistent, a fost identificat conducătorul auto.

Fiind întrebat, cu privire la împrejurările tamponării și a împrejurărilor în care autoturismul a ajuns la aproximativ 300 de metri distanță de locul tamponării, conducătorul auto nu a vrut să declare nimic, fiind necooperant.

Conducătorului auto i s-a solicitat să sufle in aparatul etilotest, însă acesta a refuzat categoric și a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche