Buletin de presă, 15 iunie 2021 - IPJ Suceava

Material lemnos confiscat de poliţişti

La 14.06.2021, orele 12:05, o patrulă din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe raza localităţii ansamblul rutier format din tractor şi semiremorcă, condus de un bărbat de 63 de ani din comuna Vama care transporta, conform avizelor de însoţire, cantitatea de 51,387 m.c. material lemnos, cherestea de esenţă răşinoase.
Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportată, poliţiştii au cerut sprijinul specialiştilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul de 63 de ani transporta cu 5,485 mc în plus față de volumul avizat.
Societatea emitentă a avizelor de însoţire a fost sancţionată contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 3.510,4 lei a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Fălticeni.


Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 14.06.2021, ora 02.30, în timp ce conducea autoturismul pe bd. Sofia Vicoveanca din municipiul Suceava, în dreptul unei societăţi comerciale, un bărbat de 34 de ani din comuna Boroaia a surprins şi accidentat o femeie de 74 de ani din judeţul Iaşi, angajată în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.
Din accident a rezultat decesul femeii de 74 de ani.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


La 14.06.2021, ora 19.35, în timp ce conducea autoutilitara pe strada 1 Mai din municipiul Rădăuți, într-o curbă la dreapta, un localnic de 29 de ani a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie din comuna Marginea.
Din impact a rezultat rănirea conducătoarei auto din comuna Marginea, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.
Mai nouă Mai veche