Buletin de presă, 23 iunie 2021 - IPJ Suceava

Material lemnos confiscat de poliţişti

La 22.06.2021, orele 23.30, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control pe DN17A din localitate autoutilitara condusă de un bărbat, care transporta material lemnos.
Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de provenienţă şi transport pentru materialul lemnos, poliţiştii au cerut sprijinul specialiştilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 4,12 m.c. lemn rotund de esenţă răşinoase.
Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 1.194,8 lei a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.


Evenimente rutiere cercetate de politisti

La 22.06.2021, în jurul orelor 07:00, în timp ce conducea autoturismul pe DJ208B pe raza localității Verești, în apropierea unei societăţi comerciale, un bărbat de 62 de ani din comuna Bosanci a surprins şi accidentat o localnică de 51 de ani care se deplasa în calitate de biciclist în aceeaşi direcţie de mers.
Din accident a rezultat rănirea biciclistei, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


La 22.06.2021, în jurul orelor 11.20, în timp ce un bărbat de 57 de ani din comuna Arbore conducea un vehicul cu tracţiune animală pe raza localităţii, în dreptul unui imobil, din cauza unei defecțiuni produse la vehicul, cabalina s-a desprins și a pornit în galop către domiciliu, timp în care a surprins și accidentat un localnic de 54 de ani care se deplasa pe bicicletă în aceeaşi direcţie.
Din impact a rezultat rănirea bărbatului de 54 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul vehiculului cu tracțiune animală, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din cauza leziunilor suferite, bărbatul de 54 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


La 21.06.2021, în jurul orei 16.29, în timp ce se deplasa în calitate de biciclist pe raza localităţii Iacobeni, într-o intersecţie, o femeie de 25 de ani din municipiul Vatra Dornei s-a dezechilibrat şi a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat la volanul căruia se afla un localnic de 57 de ani.
Din impact a rezultat rănirea femeii de 25 de ani.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


La 22.06.2021, ora 14:40, în timp ce un bărbat de 53 de ani din comuna Slatina conducea atelajul hipo, încărcat cu fân pe DJ209A din localitate, calul s-a speriat, iar acesta a căzut sub roţile faetonului.
Din eveniment a rezultat rănirea bărbatului de 53 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Din cauza leziunilor suferite, bărbatul de 53 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Dosar penal la regimul rutier

La 22.06.2021, orele 21.35, o patrulă din cadrul Poliției orașului Salcea a oprit pentru control pe raza localităţii, autoturismul condus de un bărbat de 20 de ani din judeţul Bihor.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 20 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

Mai nouă Mai veche