Instalat de două săptămâni antrenor principal la Foresta, Florin Cristescu s-a răzgândit și a plecat la Bucovina Rădăuți

Antrenorul sucevean Florin Cristescu va prelua banca tehnică a clubului de Liga a III-a Bucovina Rădăuți după demisia fostului principal Iulian Ionesi. Decizia este una cel puțin surprinzătoare în condițiile în care în urmă cu două săptămâni Florin Cristescu acceptase funcția de antrenor principal al clubului Foresta Suceava. 

Florin Cristescu a negociat deja preluarea funcției de antrenor principal al clubului Bucovina Rădăuți și a fost prezentat public, într-o conferință de presă, alături de primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin. 

Florin Cristescu este angajat de trei ani la Foresta Suceava, inclusiv în perioada în care era și consilier local PSD în Consiliul Local al municipiului Suceava. 

Fostul fostbalist este șef al centrului de copii și juniori al clubului din Areni, iar de două săptămâni a fost instalat și antrenor principal al Forestei. 

Însă noul antrenor al Bucovinei Rădăuți nu și-a reziliat până acum contractul cu Foresta Suceava.

„Era instalat de două săptămâni. Își făcuse lotul. Mi-a dat o listă de jucători pe care îi dorește, unii din județ, alții din afară. Urma să fie prezentat de la 1 iulie. Și acum... Contractul lui este în vigoare, îl aștept să vină să reziliem”, a declarat Andrei Ciutac, președintele clubului Foresta Suceava.

Conducerea clubului din Areni a început acum căutările pentru un nou antrenor principal.
Mai nouă Mai veche