Femeie violată de doi bărbați sub privirile iubitului bătut de agresori, la Baia. Indivizii au fost arestați preventiv

O femeie a fost violată de doi indivizi, sâmbătă noapte, la Baia, sub privire iubitului și a unei alte persoane care au fost bătute de agresori, dosarul fiind anchetat de autorități, iar cei doi agresorii fiind deja arestați preventiv. 

Totul s-a întâmplat sâmbătă seară, în comuna Baia din județul Suceava. Femeia în vârstă de 49 de ani locuiește împreună cu partnerul ei în locuința unui bătrân din localitate. 

Agresorii, Mihai Măturoi și Constantin Mihalache, erau prieteni de familie cu femeia și partenerul ei și obișnuiau să consume alcool împreună. 

Sâmbătă seară, în jurul orei 23.00, cei doi au venit la locuința femeii hotărâți să facă sex cu aceasta. Iubitul ei și proprietarul locuinței s-au opus, dar au fost bătuți de ce doi agresori. 

Ulterior, femeia a fost la rândul ei bătută și violată de cei doi agresori. 

Incidentul a fost sesizat duminică dimineață la poliție. 

Cele două persoane au fost reținute în arest, iar luni un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni a formulat propunere de arestare preventivă față de cele două persoane pentru săvârşirea infracţiunilor de „violare de domiciliu”, „lovire sau alte violenţe” şi „viol”. 
 
Tot luni, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pentru 30 zile.
Mai nouă Mai veche