Scandal într-o familie cu șapte copii minori din Costâna după ce soții s-au îmbătat, iar bărbatul gelos a încept să o lovească pe femeie

Sâmbătă, 5 iunie 2021, la ora 18:31, autoritățile au fost sesizate prin 112 de Mirela M., de 36 de ani, din comuna Todirești, despre faptul că a fost agresată de către soțul ei, Florin M., de 43 de ani.

În urma cercetărilor s-a constatat faptul că cei doi soți locuiesc la Costâna, împreună cu cei șapte copii minori pe care îi au. Sâmbătă, în jurul orei 18.00, bărbatul, după ce a consumat băuturi alcoolice, pe fondul geloziei, a lovit-o pe soția sa, provocându-i suferințe fizice. Femeia a apelat 112 și a plecat de acasă.

În momentul în care organele de poliție au ajuns la fața locului, femeia a venit la domiciliu fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță care a transportat-o pe femeie la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticată cu „etilism acut”. A fost întocmit formularul de evaluare a riscului ocazie cu care a rezultat că nu există risc iminent.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violența în familie” și „vătămare corporală din culpă”.

S-a procedat la informarea DGASPC pentru dispunerea măsurilor conform competenței având în vedere mediul în care trăiesc copiii familiei.
Mai nouă Mai veche